Lukutaitosivut

Tervetuloa Lukutaitoverkoston sivuille!

Lukutaitokoulutuksen työryhmä (toimii myös nimellä Lukutaitoverkosto) on avoin kokoontumisfoorumi opettajille ja kouluttajille, jotka opettavat luku- ja kirjoitustaitoa aikuisille tai nuorille maahanmuuttajille. Ryhmä kokoontuu 2 kertaa vuodessa. Tapaamisissa esitellään uusia materiaaleja ja projekteja, kerrotaan kuulumisia konferensseista ja muista kansainvälisistä tapaamisista sekä vaihdetaan ajatuksia ja ideoita muiden opettajien kanssa.

Lukutaitoverkoston tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki luku- ja kirjoitustaidon opettajat. Lisätietoja ryhmän vetäjältä Anna Nylundilta (anna.nylund (ät) eira.fi).

Näillä sivuilla on uusimmat lukutaitokuulumiset ja tietoa Lukutaitoverkoston tapaamisista. Tapaamisista tiedotetaan myös Facebookissa, jossa verkostolla on oma ryhmä.

Lukutaitoverkosto kokoontuu seuraavan kerran alkusyksystä 2019. Keväällä 2019 keskitämme voimamme Alfarådet-seminaariin, joka järjestetään Espoon Hanasaaressa 3.-5. huhtikuuta. Osa seminaarista videoidaan ja lähetyksiä on mahdollista seurata livenä YouTubesta tai myöhemmin tallenteina, jos osallistuminen itse seminaariin ei onnistu. Tietoa lähetyksistä saa Lukutaitoverkoston Facebook-sivuilta lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

(päivitetty 12.3.2019)

 

LUKIMO-PROJEKTIN OPAS LUETTAVISSA TÄSSÄ:

 

PDF-tiedostoLUKIMON OPAS.pdf (2.3 MB)
PDF-tiedostoAihekokonaisuudet LUKU-koulutuksessa.pdf (1.2 MB)
2.3.2016 Eiran aikuislukiossa Lukutaitoverkoston kokouksessa ideoidut aihekokonaisuudet

 

 

 

Onko sinulla linkki tai materiaalia, jonka haluaisit sivuillemme?

Lähetä ne alla olevalla lomakkeella meille, niin lisäämme ne sivuille.

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.